Leerjaar 2 terug op school

Vanaf maandag 3 februari 2020 zullen de tweedejaars studenten weer naar de Vestdijk terugkeren. Hun stageperiode zit erop. Tijdens leerjaar 2 wordt naast het leren van nieuwe lesstof ook gekeken welke studierichting JAD (Juridisch-administratieve dienstverlening) of HRM (Medewerker HRM) bij de student past. De (nieuwe) loopbaanbegeleider zal in één van de eerste weken tijdens een algemene ouderavond toelichten hoe het schooljaar eruit komt te zien. Deze ouderavond heeft plaatsgevonden op dinsdag 3 maart 2020. Belangrijk is dat studenten hun boeken op orde hebben bij aanvang van leerjaar 2. Via Studers kunnen studenten hun boeken en licenties digitaal bestellen.

Voor onze tweedejaars is de overgang van stage naar school wel weer wennen. Sommigen hebben nieuwe loopbaanbegeleiders gekregen en er zijn ook veel nieuwe docenten in het docententeam. Daarnaast zijn er wat nieuwe studenten in de klassen geplaatst (o.a. vanuit JM2VI). Voor de tweedejaars staat er naast de keuze voor de uitstroomrichting ook nog de keuze voor het keuzedeel in JM3 op de planning, net als voorlichtingen over hbo-opleidingen.