Praktijkexamen JM3

Op 20 januari 2020 vond er een groot praktijkexamen plaats voor onze derdejaars. Tijdens deze praktijkdag lieten studenten in een gesimuleerde werkomgeving zien dat zij over vaardigheden en kennis beschikken om allerlei opdrachten die een juridisch medewerker in de praktijk kan krijgen, te kunnen uitvoeren. Studenten HRM moesten onder meer een intakegesprek met een cliënt voeren. De JAD-studenten hebben aan de hand van een casus allerlei gegevens verzameld. Zij voerden onder meer een telefoongesprek met een cliënt. De praktijkdag was op de Vestdijk en duurde de hele dag. Alleen derdejaars studenten en docenten waren deze dag aanwezig. Dat zijn dus zes klassen met JAD-studenten en één klas met HRM-studenten. Maar liefst 130 studenten hebben een examen van minimaal vijf uur afgelegd. Gelukkig hebben heel veel studenten het examen met een voldoende weten af te ronden. Als dit niet het geval is, volgt er nog een herexamen.