Oud-studenten bij ons op stage

Inmiddels weten wij onze oud-studenten o.a. via LinkedIn te vinden als het gaat om zaken waar we jullie voor kunnen gebruiken (o.a. gastlessen, stageplaatsen en open dagen). De samenwerking is niet alleen vanuit ons gewenst. Steeds meer oud-studenten weten ons ook (weer) te vinden. Een trots gevoel brengt dit bij team Juridisch teweeg.

Martijn Franken (19) zal vanaf november 2020 tot ongeveer juli 2021 stage komen lopen bij team Juridisch. Martijn volgt de studie Docent maatschappijleer/burgerschap bij Fontys in Tilburg. Martijn heeft tijdens zijn opleiding bij ons twee keer bij hetzelfde makelaarskantoor gewerkt, waar hij nu nog steeds als binnendienstmedewerker werkt. Martijn zal in zijn eerste stageperiode van zijn docentenopleiding één dag per week het docentschap bij ons gaan ontwikkelen en zal in de twee periodes daarna twee dagen per week komen. Martijn gaat lessen voor het vak burgerschap geven. We wensen Martijn heel veel succes toe.

Ook Angela Verton (25), studente hbo Recht bij Fontys (Juridische Hogeschool) in Tilburg, zal haar stageperiode bij ons komen vervullen. Angela is in 2017 gestart met haar hbo-studie en zal in haar vierde leerjaar (vanaf september 2020 tot januari 2020) bij ons lessen voor het vak recht verzorgen. Dat doet zij in het kader van haar minor. Vanaf februari 2021 tot juni/juli 2021 zal ze bij ons blijven voor haar afstudeerstage. Angela heeft tijdens haar mbo-opleiding bij het Summa stage gelopen bij een advocatenkantoor en bij het Openbaar Ministerie. Op het hbo heeft ze in haar derde leerjaar wederom stage gelopen bij het OM. Wij wensen ook Angela heel veel succes toe binnen team JB!