Afronding keuzedeel TEC

Het Summabrede keuzedeel Ebrace TEC zit er voor dit schooljaar op. Onze tweedejaars studente Eva van der Hammen nam hier de afgelopen 20 weken aan deel o.l.v. docent Maurits Wolf.  Samen met Desteny Nagel van de opleiding Onderwijsassistent werd het onderwerp ‘Gezond voedsel voor mensen met een klein budget’ uitgewerkt. Er werd een mogelijke app ontwikkeld en ook een bezoek aan de voedselbank mocht niet ontbreken. Vandaag mocht het publiek de uitgewerkte vraagstukken bekijken. De onderwerpen varieerden van zwerfafval tot een depressie (h)erkennen. Technology, Entrepreneurship en Creativity (TEC) betekende inspirerende workshops volgen van o.a. tv-kok Hugo Kennis. Maar ook de techniek van het 3D-printen zorgde voor nieuwe inzichten en ideeën. Voor alle zeven enthousiaste Summastudenten bleek het een mooie (persoonlijke) ontwikkeling buiten hun eigen vakgebied!