Voorlichting stage lopen bij justitie

Heb jij altijd al gedroomd van een stage binnen justitie? Dan ben je bij de opleiding Juridische beroepen van het Summa College aan het juiste adres! Vrijdag 15 oktober jl, hebben docenten Ruud van Thiel en Barbara Hofman een voorlichting gehouden over stage lopen bij justitie. Studenten met mooie cijfers,  een goede inzet en een aanwezigheidspercentage van 90% komen in aanmerking voor zo’n mooie stageplaats.

Ruud en Barbara hebben het gehad over de stageplaatsen binnen het Openbaar Ministerie, de Rechtbank, het Kantongerecht en het Gerechtshof. De studenten hebben te horen gekregen welke specifieke werkzaamheden zij per plaats zullen uitvoeren en welke eisen de diverse stageplaatsen stellen. De studenten hebben ook alvast een voorproefje gekregen wie hun eventuele praktijkbegeleiders zullen zijn.

Benieuwd welke studenten een plaatsje hebben weten te bemachtigen als stagiair(e) binnen justitie? Houd onze  kanalen op social media in de gaten!