Voorlichting SJD

Hbo-opleidingen zijn erg breed en zorgen ervoor dat afgestudeerden inzetbaar zijn in verschillende werkvelden. Studenten zien soms door de bomen het bos niet meer en de druk om de juiste keuze te maken is groot. Onze loopbaanbegeleiders raadplegen vaak professionals om studenten te helpen bij het maken van de juiste keuze.
Deze mensen uit het werkveld zijn ervaringsdeskundigen en kunnen nieuwe inzichten bieden die voor veel meer duidelijkheid zorgen.

Hanae Jahjah, klantmanager bij de gemeente Utrecht, was gisteren uitgenodigd om de studenten te voorzien van alle informatie over de opleiding Sociaal juridische dienstverlening.
Hanae heeft tot in detail uitgelegd wat de opleiding inhoudt en welke functies studenten zouden kunnen vervullen. Daarnaast hebben de studenten tijdens deze interactieve voorlichting ook kunnen leren wat voor werk een klantmanager doet.

We willen Hanae Jahjah heel hartelijk danken voor de verhelderende voorlichting!