Topopleiding Keuzegids 2022!

Summa Zakelijke Dienstverlening is voor het tweede jaar op een rij uitgeroepen tot Topopleiding door de keuzegids mbo 2022.
In 2018 hebben we er overigens ook al een mogen ontvangen!

Hier zijn wij als team natuurlijk erg trots op. Zonder onze studenten, stagebedrijven en samenwerkingen hadden we dit predikaat nooit kunnen behalen. We zijn dankbaar!

De Keuzegids mbo 2022 heeft alle mbo-opleidingen van Nederland langs de meetlat gelegd. Het Summa College blijkt landelijk de vierde beste grote roc te zijn. We zijn bovendien het beste grote roc van Zuid-Nederland, met een derde plek achter ROC Ter AA en De Rooi Pannen.

In de Keuzegids mbo worden opleidingen beoordeeld aan de hand van studiesuccessen, uitkomsten van de landelijke JOB-monitor (een studenttevredenheidsonderzoek) en rapporten van de onderwijsinspectie. Aan de opleidingen worden scores toebedeeld. Een opleiding met minimaal 75 punten is een topopleiding.