Carrièredag bij ASA Eindhoven

De geheime formule voor een TOP CV? Een sollicitatiegesprek voeren als een echte pro? Dat is tijdens de carrièredag van ASA tot in de puntjes te leren!

De Talent Coaches van ASA hebben twee workshops voor onze eerstejaarsstudenten verzorgd. Studenten hebben geleerd om een duidelijke CV op te maken en om het beste te halen uit een sollicitatiegesprek.

We hebben Abdeladim gevraagd om zijn ervaring met ons te delen:

Het was leuk, vooral omdat we meerdere tips kregen over solliciteren en alles eromheen. Daarbij hebben we een aantal tips gekregen om onze CV te verbeteren. Ik wist bijvoorbeeld niet dat het van toegevoegde waarde is om ook vrijwilligerswerk op te nemen in je CV. Daarnaast zijn we gaan kijken naar hoe je jezelf het best kunt voorstellen tijdens een sollicitatiegesprek. Het was heel handig en fijn om de workshops te volgen, omdat je vragen mag stellen aan de Talent Coach. Ik had geen beeld bij ASA Eindhoven, maar dit bedrijf staat in mijn top 10 voor stageplekken!

ASA Eindhoven en Abdeladim, bedankt!