Juridische Beroepen doet mee aan de Worldskills!

Dinsdag 29 oktober

Ieder jaar worden de Skills Heroes georganiseerd. Dit zijn vakwedstrijden voor het mbo. Op onze school nemen de docenten Ruud van Thiel en Barbara Hofman de organisatie van de voorronde voor hun rekening. Tijdens deze spannende voorronde op de Vestdijk, waar geselecteerde studenten aan mochten deelnemen, kwam studente Laila El Malki uit JM3D als beste student uit de test. Zij scoorde de meeste punten op het gebied van juridische kennis en vaardigheden. Laila gaat op 23 januari 2020 onze opleiding vertegenwoordigen in Rotterdam. Bij een voldoende kwalificatie, mag zij door naar de finale in Leeuwarden. Wij wensen Laila heel veel succes!

Laila is op 23 januari 2020 onze opleiding gaan vertegenwoordigen in Rotterdam. Inmiddels weten we dat Laila niet geselecteerd is voor de wedstrijd in Leeuwarden. Geen probleem: voor ons is Laila al een heuse topper gebleken!