Schoollinks

Rooster & cijfers

In Eduarte staan al jouw cijfers en je lesrooster. Daarnaast kun je in Eduarte je persoonlijke gegevens inzien en als het nodig is aanpassen. Je logt in met je Summa-account. Ga naar EduArte.

Eduarte Student app

Eduarte Student app is de app waarmee je al je Mijn Summa-gegevens kunt raadplegen, ook als je even geen internetverbinding hebt. Installeer de app via de Play Store (Android) of Apple Store (iPhone).

Microsoft Teams

Via teams vinden de online lessen plaats. Je kunt dit doen door op de link in het afspraakverzoek te klikken. Je kunt er voor kiezen om de webversie te gebruiken, maar veel handiger is de app. Je maakt dan gebruik van alle opties. Je logt in met je studentaccount. Klik op onderstaande linkjes om de app te downloaden:

itslearning

In itslearning staan alle belangrijke documenten van je opleiding. Itslearning is ook de plek waar je jouw opdrachten digitaal inlevert. Tijdens je studie zit je vaak op itslearning. Ga naar itslearning. Kies vervolgens voor ‘Aanmelden met uw Summa account’.

Boeken en licenties

Op Studers kun je boeken en licenties bestellen. Uiterlijk 1 juli vind je daar alle onderwijsbenodigdheden die je voor het komende schooljaar voor het volgende leerjaar nodig hebt. Ga naar de website van Studers. 

Webmail

Studenten kunnen met een eigen e-mailadres inloggen op hun webmail. Wil je inloggen, ga dan naar deze website.

Printen

Wanneer je op locatie wil printen, dien je dat via MyPrint te doen. Je logt in met je schoolaccount, je waardeert jouw (willekeurige) pas op en dan kun je jouw document uploaden en printen via jouw account. Let op, je moet jouw pas wel koppelen op het apparaat. Naast de printer ligt een uitleg van het koppelen van een willekeurige pas.

Website printen

Social media

Blijf op de hoogte van leuke weetjes over je opleiding! Zelf iets over je opleiding delen? Tag ons!

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin