Chirona geeft het toetsenbord door!

…Hoi Maxime, bedankt! Nu ik het toetsenbord heb, stel ik me graag kort voor…

Mijn naam is Chirona van Helden, alumnus  van het Summa College in Eindhoven, afstudeerjaar 2018, opleiding Juridisch medewerker. Ik volgde hier de richting Openbaar Bestuur. Om die reden ben ik stage gaan lopen bij ARAG rechtsbijstand en de Gemeente Roermond. Die laatste is inmiddels mijn vaste werkgever.

Wat voor mij noemenswaardig is, is dat deze opleiding écht in iedereen ontwikkelingskansen ziet. Met mijn studieplan onder de arm ging ik naar het intakegesprek voor de opleiding Juridisch medewerker. Hierin werd nog uitgebreid gesproken over andere mogelijke routes. De uitkomst: mijn vastberadenheid werd erkend en ondersteund en ik mocht starten!

Het systeem TiO vond ik een solide leertool, die je met een laptop en wifi vrijwel vanuit overal kon gebruiken. De diverse en dynamische groep docenten had persoonlijke aandacht voor iedereen. Natuurlijk heb ik ook genoten van het heerlijk brede aanbod in de kantine.

Ik vind het leuk om als alumnus te blijven volgen waar ik ooit een startpunt maakte en soms te mogen inspireren via acties als ‘ik geef het toetsenbord door’. Bij dezen geef ik het toetsenbord door aan (nog een topper uit de studentenreeks van Summa College Eindhoven): Cansel Ergebe.