Ik geef het toetsenbord door: Cansel Ergebe.

Mijn naam is Cansel Ergebe en ik ben 23 jaar oud.  Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man in Hamont-Achel. Ik heb (als ik me het goed herinner) van 2015 t/m 2018 op het Summa College gezeten.

Op de opleiding vond ik de communicatielessen en rechtlessen de leukste vakken. Daar heb ik echt veel van toegepast in de praktijk.

Na mijn opleiding aan het Summa College, ben ik gaan werken voor Beterbaan. Vervolgens ben ik teruggegaan naar Spoor 3 HRM. Spoor 3 HRM is mijn oude stageplaats. Nu werk ik met veel plezier voor Studentalent als commercieel intercedent/salesmedewerker.

Ook werk ik hiernaast voor mezelf in de beautybranche. Ik doe keratinebehandelingen, powderbrowsbehandelingen en lippigmentatiebehandelingen. Daarnaast bied ik ook cursussen aan.

De belangrijkste vaardigheid die ik binnen de opleiding heb geleerd en veel toepas in de praktijk is communicatie!! We leerden op school hoe we telefoongesprekken moesten voeren. Daar had ik veel aan in de praktijk. Ook kregen we op school de les personeel en arbeid. Hier leerden we de fasesystemen. Daar werk ik dagelijks mee.

Mijn doel is dat ik over vijf jaar helemaal voor mezelf ga beginnen in de beautybranche. De meerwaarde van de alumniclub is dat wij onze ervaringen kunnen meegeven aan de huidige studenten van de opleiding.

Ik geef het toetsenbord graag door aan:

Aleyna Erdem.