Speeddate middag met JM1

Op 15 maart hebben we maar liefst 24 bedrijven mogen ontvangen tijdens onze speeddate middag!

Tijdens de “dates” hebben studenten vragen kunnen stellen aan toekomstige stagebedrijven. Het doel van de middag was om een goed beeld te krijgen bij de visie, werkcultuur en werkzaamheden van het bedrijf.

De middag bestond uit vier rondes van 20 minuten en een vijfde ronde waarbij studenten zelf mochten kiezen met welk bedrijf ze “op date” gingen. Tijdens de loopbaanbegeleiding lessen hebben studenten vragen kunnen opstellen zodat ze voorbereid op date konden gaan.

De speeddate middag biedt bedrijven een kans om erachter te komen welk vlees we bij het Summa in de kuip hebben. De speeddates bieden veel meer inzicht dan een motivatiebrief en kunnen bedrijven meteen inschatten of een student wel binnen de organisatie past.

Geïnteresseerd in het bijwonen van de speeddates tijdens het volgend schooljaar? Stuur ons gerust een mailtje!