Maxime geeft het toetsenbord door!

Mijn naam is Maxime Bex en ik ben 22 jaar oud. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Juridisch Beroepen. toen nog in de richting Openbaar Bestuur. Wat me vooral is bijgebleven is het leuke docententeam en de twee leerzame stages die ik toen gelopen heb. De eerste stage heb ik gedaan bij de gemeente Eindhoven, op de afdeling Vergunningen. De afstudeerstage heb ik gedaan bij een gemeente in België, in Hamont-Achel. Hier heb meegelopen bij Burgerzaken en bij het Vreemdelingenloket.

Na het behalen van mijn diploma, ben ik gestart met Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Een opleiding die me in principe goed afging, maar waar ik geen voldoening uithaalde. Daarom heb ik toen besloten om het eerste jaar af te maken en daarna te starten met de tweejarige hbo-opleiding Human Resource Management. Deze praktisch ingerichte hbo-opleiding, volg ik op de Avans Academie in ’s-Hertogenbosch.

Voor deze opleiding loop ik momenteel stage als recruiter bij Sparrow in Eindhoven. Hier bemiddel ik met heel veel plezier kandidaten naar een baan binnen de sectoren Bouw & Techniek. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar, samen met mijn vader, Bexstage opgericht. Achter de schermencoachen wij mensen op het gebied van talentontwikkeling en geven wij sollicitatie- en loopbaanbegeleiding. Daarnaast geven wij ook diverse trainingen, bijvoorbeeld gericht op leiderschap.

Bij de opleiding Juridisch Beroepen heb ik een goede administratieve en juridische basis gelegd, maar heb ik vooral geleerd hoe ik mezelf dienstverlenend op moet stellen en hoe je van toegevoegde waarde kunt zijn voor anderen.

Als ik kijk naar mijn toekomstplannen en ambities, dan hoop ik in juni 2021 uiteraard af te studeren. Daarna wil ik me door blijven ontwikkelen op het gebied van recruitment, sales en accountmanagement om een breed inzetbare arbeidsmarktprofessional te worden. Ook ga ik mijn uiterste best doen om, samen met mijn vader, Bexstage te laten groeien! Het is namelijk echt mijn drive om anderen te bewegen en het juiste pad  te wijzen of de ander tot nieuwe inzichten te brengen! Nieuwsgierig geworden? Je mag altijd onze website bekijken: www.bexstage.nl.

Zelf vind ik het ontzettend leuk om te blijven zien wat andere studiegenoten op dit moment doen en hoe de opleiding Juridische Beroepen zich blijft ontwikkelen. Het lijkt me leuk om het toetsenbord door te geven aan Chirona van Helden.