De kick-off van keuzedeel TEC

Vrijdag 5 februari is het keuzedeel Embrace TEC gestart. Dit keuzedeel is Summa breed en bestaat uit diverse workshops die te maken hebben met:

T= technology (technologie)

E = entrepreneurship (ondernemerschap)

C = creativity (creativiteit)

Summa studenten die zich hier voor op hebben gegeven, komen iedere Vrijdag samen op één van de Summa locaties (en online) om het keuzedeel te volgen.

Inmiddels zijn de eerste weken gepasseerd. De studenten die deel nemen aan dit keuzedeel hebben introducerende workshops gehad over durven dromen, visualisering en reflecteren. Ook hebben zij interessante gastsprekers mogen bevragen, waaronder Hugo Kennis (winnaar Expeditie Robinson 2019) en Thomas Kramer.

Deze week start fase 2 van het keuzedeel: de TEC-weken. Iedere week staat een onderdeel van TEC centraal. De bijeenkomst van vandaag staat in het teken van de T van Techniek.

Eva van der Hammen, student aan onze opleiding Juridische Beroepen, neemt deel aan het keuzedeel Embrace Tec. Haar ervaring met dit keuzedeel tot nu toe: “Het is ontzettend interessant en leuk. Ook de afwisseling met school is erg prettig. Het blijft natuurlijk een keuzedeel van het Summa maar het voelt totaal niet als school. Het is ook een mega gezellige groep en samen werken we aan onze problemen.”

Kijk voor meer informatie op: https://intranet.summacollege.nl/nieuws/keuzedeel-%E2%80%98embrace-tec%E2%80%99-goedgekeurd-door-de-minister-van-onderwijs